De duivel gaat tekeer als een briesende leeuw. Hij weet dat zijn einde nadert en dat hij vernietigd zal worden. Maar voordat dat zo ver is wil hij zoveel als mogelijk slachtoffers maken en deze meenemen in zijn ellendige einde. Wij moeten hem niet de kans geven ons mee te sleuren. Maar hoe doen wij dat, waar moeten wij op letten?  

 

In eerste instantie veel bidden om alert te zijn en alert te blijven. Op vele manieren dringt hij ons leven binnen. Via je kinderen die jou soms zo kunnen triggeren, dat je er moedeloos van kunt worden.  

Op relationeel gebied probeert hij het meer dan ooit. Hij wil niemand gelukkig zien. Of het nou gaat om de relatie tussen ouder en kind, tussen man en vrouw, familie of vrienden, noem maar op. Zijn missie is om zoveel mogelijk te stoken. Zijn gestook kun je te niet doen, door alert te zijn op de manier hoe je met elkaar omgaat. Liefde, respect, saamhorigheid, begrip en geduld. Als je o.a. deze punten in je achterhoofd houdt bij welke situatie dan ook, is er grote kans dat er bij een conflict, zich geen escalaties voordoen. 

 

Stel Jezus voorop in je leven. Hij is de bron van liefde. Met liefde is alles te overwinnen. 

 

Koester je dierbaren en wees vooral lief voor elkaar, 

 

Namens Forever Me 

Hanna Drooduin