Over Mij

Hartelijk welkom op mijn site.

Mijn naam is Hanna Drooduin en ik ben eigenaar van Forever Me.

Het heeft enkele jaren geduurd voordat ik tot het besluit kwam om een eigen onderneming te beginnen.  Uiteindelijk gaf mijn creativiteit de doorslag. 

Na jaren verschillende functies te hebben bekleed, kwam ik tot de conclusie dat hard werken voor jezelf, ervoor zorgt dat je energie krijgt, niet alleen om je bedrijf verder te ontwikkelen, maar ook voldoening in hetgeen je doet.

Met mijn artikelen, meestal voorzien van een tekst, wil ik niet alleen een serieuze boodschap doorgeven, maar ook door middel van grappige teksten een lach doen verschijnen op het gezicht van mijn klanten. 

Ik zou zeggen: kijk rond op de site en in de shop, er is vast iets dat jouw aandacht trekt.

Veel plezier!

Over Mij- Hanna Drooduin 10 jaar- ForeverMe.nl

Als 10 jarige ben ik gevraagd om te zingen tijdens een kerstviering. Deze kerstviering was groots aangepakt, door de vereniging waar mijn vader lid van was. Op deze foto samen met mijn pa, die de microfoon verstelde.

Mijn broer John en ik tijdens een foto cessie thuis. Mijn moeder was erg trots op ons en de fotograaf werd tussen de jaren door, uitgenodigd om ons op de foto vast te leggen.

Laatste kerst van mijn lieve mama. Deze samen met familie gevierd. Wij zijn toen naar een restaurant geweest. Het grappige was, zonder het afgesproken te hebben, had het merendeels van ons, de kleuren bruin/crème aangetrokken. Dat was heel bijzonder.