Beste Lezers,

De eerste Me Time bijeenkomst in Almere was een succes. Deze bijeenkomst voor vrouwen, georganiseerd door Forever Me was bedoeld om in gesprek met elkaar te gaan.
 
Verschillende onderwerpen werden in een luchtig gesprek onder de loep genomen. Zo vond één van de vrouwen dat er meer aandacht moest komen voor de jeugd.
Met name valt te denken aan hangplekken waar de jongeren bij elkaar kunnen komen. Ook het realiseren van een openlucht zwembad kwam aan de orde. Een onderwerp dat sinds jaar en dag aandacht vraagt in Almere. Hopelijk zal Almere in de toekomst daadwerkelijk over een openlucht zwembad beschikken.
 
In eerste instantie dachten de vrouwen gepamperd te zullen worden. Dat werd afgeleid van het thema die dag, namelijk: Aandacht voor jezelf. Gezellig bij elkaar komen is ook aandacht voor jezelf. Je bent dan even met andere dingen bezig dan gebruikelijk. Onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers werd er ook gelachen.
 
Er was ook ruimte voor serieuze zaken, zoals: Hoe communiceer je op een liefdevolle manier met elkaar. Er was ook een loting met leuke cadeautjes.
 
Één van de vrouwen zei na afloop veel opgestoken te hebben tijdens de bijeenkomst. De vrouwen waren het met elkaar eens dat er een vervolg moest komen.
 

Forever Me geeft hier gehoor aan en in maart 2020 zal er weer een bijeenkomst met een ander thema worden georganiseerd. Welk thema dat zal zijn, wordt wederom door middel van flyers  bekend gemaakt.

Koester je dierbaren en wees vooral lief voor elkaar.

 
Namens Forever Me
Hanna Drooduin